Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожа от ТС с десен волан на боксер с ляв волан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожа от ТС с десен волан на боксер с ляв волан

Кожен салон от 145 с десен волан може ли да се сложи на такава с ляв волан?Питам тъй като шофьорската седалка има механизъм за повдигане,която на десния волан е от на нашата пасажерска.Някой правил ли е тази процедура?Интересува ме дали може механизма да се премести на лявата седалка и да стане като заводско?Намислил съм на боксера да му сложа кожа от ТС черна,като запазя корите и таблото в сиво,само да сменя тапицерията на предните кори и седалките.И другия ми въпрос е за задните кори може ли да сменя тапицерията с кожа като предните с разпробиване на нитовете?
    Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
    За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Има оригинални кожени задни кори, сигурен съм че ако потърсиш ще намериш. Пълно е с донори.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Има,но са черни там е проблема,а на боксера корите са сиви.
      Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
      За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
      X